Groep 5-6B 2017

Welkom op de pagina van groep 5/6B van meester Eddy

Knutselcircuit

We zijn sinds een paar weken begonnen met een knutselcircuit in de middenbouw. Dit doen we op dinsdagmiddag vanaf 14.00. De kinderen gaan dan 45 min naar een andere klas toe om iets leuks te knutselen. Ze werken 2 weken aan hun knutselwerkje en gaan dan weer naar de volgende klas. De kinderen en meester/juffen vinden het erg leuk.

Sinterklaas en kerstviering

Op vrijdag 2 december hebben we met de klas Sinterklaas gevierd. Er waren prachtige suprises gemaakt en iedereen was heel blij met de gekregen cadeau's.

Bij het vieren van de kerst gaan we op woensdag 20 december een kerststukje maken, op donderdagavond 21 december gaan we met zijn allen eten in de klas en op vrijdag 22 december mogen de kinderen een gezelsschapspel meenemen om te spelen in de klas. 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!

 

De Politie

Dinsdag 17-10 hebben wij bezoek gehad van de politie. Er kwam een echte politie agent langs, die ons alles liet vragen. De kinderen wilden vooral weten wat een politie agent eigenlijk allemaal bij zich heeft. De kinderen mochten alles zien en er mochten zelfs een paar kinderen de handboeien om. Ook had de agent een politiebus meegenomen, waar we allemaal even in plaats mochten nemen. De zwaailichten en de sirene gingen ook aan, reuze spannend en interessant natuurlijk.